Magyarország politikai, társadalmi életének napjainkra kialakult torzulása, az emberi kapcsolatok leépülése, a mindennapi életünket átszövő jogi-erkölcsi fertő az ország, a nemzet létét fenyegeti. Ezt a nemzetpusztító folyamatot meg kell állítani, amit egy új, teljesen tiszta, alulról építkező párt képes hitelesen, és sikeresen végrehajtani.
 
Az Egységes Magyar Nemzeti Néppárt (EMNP) egy ilyen párt, alapítói nem kalandodrok, nem szerencselovagok. A Párt Elnöksége, a Párt Alapszabálya értelmében, minden döntését demokratikusan hozza meg, az Elnök egyszemélyben nem dönthet.

Nem vagyunk sem baloldaliak, sem jobboldaliak. Ideológiai beállítottságunk: magyar
Vezérelvünk: a Magyar Népért való tenni akarás

Elítéljük, és elveinkkel ellentétesnek tartjuk a korrupciót, a nemzet javainak az elherdálását, illetéktelen eltulajdonítását és a jelenleg is érzékelhető túlzott protekcionizmust.
 
Nem vagyunk és nem is leszünk „ellenség párt” azaz nem vagyunk egyetlen civil vagy politikai szervezetnek sem az ellensége. Minden társadalmi, ill. politikai formáció meggyőződését tiszteletben tartjuk és elítéljük azt a politikában kialakult áldatlan, ellenséges, mocskolódó és egymást folyamatosan lejárató gyakorlatot, amit az ország napi életében egyes erők folyamatosan fenntartanak.

Az EMNP az országban kialakult kedvezőtlen állapotot fokozatosan és mielőbb fel akarja számolni. Célunkat a nemzet törekvő tagjainak értelmes összefogásával kívánjuk elérni. Ehhez várjuk minden hazájához hű honfitársunk támogatását, csatlakozását.
 
 
A Párt Elnöksége 


PIRKADJON-E MÁR A HAJNAL?
Ha szeretnéd, akkor segíts Te is!
TEÉRTED IS MEGALAKULT AZ EGYSÉGES MAGYAR NEMZETI NÉPPÁRT, A MAGYAR NEMZET MINDEN ÉPÍTŐ RÉTEGÉNEK ÖSSZEFOGÓJA ÉS KÉPVISELŐJE!
Hogy Te mit tehetsz ma a nemzetért?
Dolgozz, tanulj, fejlődj, légy erős, alapíts családot, építs fel és őrizd a házadat, óvd a szeretteidet és a barátaidat, élj békében szomszédjaiddal és mindig józanul cselekedj, politizálj!
Így támogasd az
EGYSÉGES MAGYAR NEMZETI NÉPPÁRTOT!

A képről röviden: Az ókori Mezopotámia legmagasabb hegyén, a Nimród Dagi hegyen látható szoborcsoport, ami a magyarok őskirályát, Nimródot és családját ábrázolja.

A képről bővebben az alábbi linken tájékozódhatunk:

https://www.facebook.com/hunnemzetiseg/videos/931569040189634/


Igazságot a MAGYARSÁG történelmének!
szolgáltatás 3